Hibiscus
8638 Balatonlelle, Kossuth L. u. 77.
Telefon/Fax: (+36) 85 554 277
Mobil: (+36) 20 921 7486, (+36) 20 333 9919
E-mail: hibiscusfaiskola@gmail.com

2024. június 17., Laura, Alida napja van.

 


banner

banner

 

"Kiváló Áruda" díjas kertészet!

A Hibiscus Faiskola Kft. - akkor még név nélkül - 1990-ben nyitotta meg lerakatát Balatonlellén a Kossuth Lajos utca 77. szám alatt. Balatonlelle a fővárostól 135 km-re, a Balaton déli partján helyezkedik el.

Évente mintegy 100 fajta konténeres és szabadgyökeres (a tavaszi és őszi szezonban) gyümölcsfát és 60 fajta rózsát forgalmazunk.

Ezen felül kínálatunkban megtalálható a díszcserjék, díszfák, örökzöldek széles választéka. Az értékesítés kis és nagykereskedelmi formában történik, rendelésre egyedi igényeket is kielégítünk.

Tevékenységünk másik része a kertépítés, amelyet helyszíni felmérés után, a legváltozatosabb igényeket is kielégítve végzünk (tereprendezés, növények ültetése, sövényvágás, gyepszőnyeg fektetése, térburkolatok készítése, dísztavak kialakítása).

Kertészetünket és üzleti tevékenységünket a Magyar Kertészeti Árudák Egyesülete "Kiváló Áruda" dijjal ismerte el.

Fotógalériánkban néhány általunk kialakított kertről készített képen kívül megtekinthetik a telephelyről, lerakatról készült felvételeket.

Növényorvosi szolgáltatással is állunk az Önök rendelkezésére. Kérjük, hogy részletes tájékoztatásért keressék fel faiskolánkat, vagy keressenek elérhetőségeink valamelyikén!

Megrendeléseiket telefonon, faxon, levélben, valamint e-mail-ben fogadjuk.

Reklamációt a növények elszállítása után nem fogadunk el!

Kertek gondozását -éves szinten is-, gyümölcsösök metszését, permetezését vállaljuk!

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk elnyerte az Önök tetszését, és személyesen is ellátogatnak hozzánk!

© Moksaphoto